május 19, 2013,17 :31:59 pm *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Táplálkozással, edzéssel kapcsolatos segítség a debreceni Sport8 üzletben a Révész tér 2-ben a Csonka Templom mögött.

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  
Szerző Téma: Varjú József- WBFF Pro  (Megtekintve 122 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lantos Johnny
viselkedéskutató és IFBB PRO
Global Moderator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

kukabatyi

Profil megtekintése E-mail
« Dátum: január 25, 2013,19 :02:06 pm »

bodybuilder strong
Naplózva

"nem azt figyelem amit látok,hanem azt amit nem látok"

lantosjohnnyfitness.hu
sport8.hu
Lantos Johnny
viselkedéskutató és IFBB PRO
Global Moderator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

kukabatyi

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: január 25, 2013,23 :59:29 pm »

A riport szerzője:Erdős Ádám

Nutrend: Szia József, ami talán érdekessé teszi a riportot az nem más minthogy te vagy az úttörő egy új szövetségnél, WBFF, s ha már rólad van szó, ismerjünk meg téged is kicsit jobban.

- Mesélj magadról hogyan kerültél e sport közelébe, mióta foglalkozol testépítéssel, és volt e "bevezető" sportág ezt megelőzőleg

VJ:Sziasztok, ez egy hosszú történet! Dobó atlétaként kezdtem az Újpestben,korosztályos bajnok voltam sokszor,egész jól ment,majd az akkori edzőm elment nyugdíjba és az új edzővel nem voltak jók az edzések és mivel egy fiatal srác nem tud egyedül fejlődni segítség nélkül így lementem egy a lakásunkhoz közei terembe ott a pultos lány kezembe nyomott egy edzéstervet,amire azt sem tudtam mi volt írva,fekve nyomás,tárogatás meg ilyenek... Ekkor odamentem a fekve nyomó padhoz és egy sráctól kérdeztem meg mit csináljak...furcsa volt ,hogy azt csinálhatom,amit akarok!Abba hagytam az atlétikát és maradt a súlyzózás:D

Nutrend:Hát igen, ez vagy fekszik az első ízlelésre ,vagy csak ideig óráig magadra erőlteted.

-Milyen érveket tudnál felhozni a fiatalságnak hogy ezt a sportot válasszák és mondjuk ne a focit?

VJ:Ez egy szép sport! Ha bele ásod magad mélyen rá fogsz jönni ez nem az a társaság,mint a foci edzésen.
Itt mindenki a saját ütemében fejlődik,nincs aki kikerül a csapatból..Saját ütemben fejlődsz....
Van egy illata az edzőteremnek,ez egy szerelem,ki kell próbálni....Bárkiből lehet Mr.O akinek van akaratereje!(majdnem Smiley)

Nutrend: Milyen eddigi eredményekkel büszkélkedhetsz?

VJ:
-Junior magyar bajnok+80
-Hercules Kupa győztes
-+90,IFBB magyar kupa 2.hely
hercules kupa2.
-+100,IFBB irish sping classic győztes
-+100 és abszolút bajnok,IBFA 2.hely +180cm.
-WBFF Europa bajnok+100 és abszolút bajnok+ profi kártya

Nutrend:  Mind szép helyezés, jól hangzanak József, gratulálok, és így tovább. winner
-. Miért választottad Paul Dilett Wbff szövetségét, milyen előnyöket láttál benne, mesélj erről a szövetségről, versenyéről, nézeteiről, versenyzőkhöz való hozzáállásukról, szabályrendszerükről
VJ:Szerettem volna egy olyan szövetségnél versenyezni,ami a szépségről és a show ról szól nem a versenyről.
Itt Teljesen más a pontozás, nézik a megjelenésed és az eladhatóságodat is.
- Nem lehet kidülledt has
- ormótlan forma
és előny ha jó képű vagy:D 40-40-20% a pontozási arány.
 -a nőknél nincs  feszítés a színpadon:D T-walk van csak!
-férfiaknál is 3 kategória van fitnesz,muscle modell,testépítés.

Amerika és Kanada nagyon szereti ezt a szövetséget,ha megnézed, az újságok szinte wbff atlétákkal vannak tele!
Mind férfi,mind női szinten.
De visszatérve a testépítésre itt maximum egy 105kg verseny súly a megengedett kivéve ha mondjuk kevin Levrone vagy...Nem tudom emlékeztek e Hankó Dávidra,na  az Ő fizikuma egy bajnok fizikum itt.
Én nagyon kedveltem Őt!
És persze a profi liga,nagy megtiszteltetés profinak lenni
Ha kint laknék az USA-ban,Kanadában,hasznomra is válna.
 Plusz amiért a wbff-et választottam,mindenki ismer mindenkit és jóban van mindenkivel!
Pl ha utazom Kaliforniába az egyik versenytársam felajánlotta lakjak nála ez egy család WBFF Family Cheesy

Nutrend: Mesélj a felkészülésed részleteiről, hogyan , meddig diétáztál a WBFF World Championship 2012-re, milyen elveket és diétát követtél?
Volt e mentorod vagy saját magad irányítottad végig a felkészülést?

VJ:Eddig magam irányítottam most volt egy Kanadai segítségem,Vele próbálgattam ki új dolgokat,van ami bevállt van ami nem,de még mindig próbálkozom!Javítgatjuk a hibákat!Folyamatosan....

Az a baj ezzel a szövetséggel,hogy jelenleg egy profi versenyük van,és ha megkapod a profi kártyát nem indulhatsz más szövetségnél,jövőre talán 2 is lesz már szépen lassan fejlődik a profi liga itt is!Amatőr versenyünk rengeteg van azon szövetségtől függetlenül bárki indulhat!

Nutrend:Vannak magyar versenyzők akiket elismersz, vagy tehetségnek tartasz?

VJ:Nagyon sok magyar versenyzőnk van!
Nagyon jók vagyunk a testépítésben!

Nutrend: hmm most neveket vártam hate Grin
-Milyennek látod a testépítést 2020 ban?
Csak hogy ne legyen egyszerű ez a riport Cool
VJ:2020-ban?
Hááááát ismét visszajön a kerek szimmetrikus forma!
De ki tudja lehet ismét szörnyek lesznek a színpadon,
viszont az is elképzelhető lehet hogy  addigra nem is a testépítőkért mennek ki az emberek a versenyekre hanem a muscle modellekért,sokkal emberibb egy sportos fizikum és errefelé haladunk.

Nutrend:Már csak egy kérdésem illetve kérésem maradt hátra.
-Tippelj egy top 6 helyezést a Mr Olimpián és indokold kérlek.

VJ:idén:
1.Phil Heat óriási fizikum,nem fog hibázni, legalább is nem jellemző.
2.Kai Green száraz brutális testtömeg
3.Branch Warren Brutális, kicsiben
4.Dennis Wolf idén végre összekapja magát(?)
5.Dexter Fantasztikus test és forma
6.Shawn Roden most nagyon megy neki.övé (is) lehet a jövő.
Köszönöm az interjut Wink

Nutrend:Szerintem meg mi köszönjük Józsi. Smiley

* vj1.jpg (52.47 KB, 720x479 - megtekintve 13 alkalommal.)

* vj2.jpg (77.23 KB, 720x478 - megtekintve 12 alkalommal.)

* vj4.jpg (101.42 KB, 720x480 - megtekintve 15 alkalommal.)
Naplózva

"nem azt figyelem amit látok,hanem azt amit nem látok"

lantosjohnnyfitness.hu
sport8.hu
Oldalak: [1]   Fel
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!