május 20, 2013,03 :08:58 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: 2013.március 01-től újra 2+1 BCAA akció! 1 liter vásárlásakor 0,5 liter ajándék

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Le
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szteroidok! (SKULL....az elpusztíthatatlan!!!)  (Megtekintve 17685 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
SKull
Full Member
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #120 Dátum: szeptember 09, 2012,16 :59:10 pm »

nem hosszú ez, a boldenont egyébként is 16 hétig érdemes használni, mert hosszú észter.
Skull majd leírja a levezetést, de a trip kiherél, ha egy kicsit rosszul csinálod, szóval szerintem felejtsd el!

ma steaket kérek,ha elrontod belőled készül a következő adag  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ccc ccc ccc ccc
Naplózva
Leinöl
Newbie
*

« Válasz #121 Dátum: szeptember 10, 2012,20 :03:32 pm »

Köszönöm a segítségeteket! Cheesy
Amiatt kérdeztem a triptot,mert annyira istenítette mindenki nekem,de épp emiatt fura is volt,így gondoltam biztosabb,ha megkérdem itt is.
Mi a véleményetek,ha az utókúrába az említett szerek mellé beiktatom a peptideket?Gyorsítja esetleg a helyreállást vagy ennek is nagyobb a füstje,mint a lángja?Jobban megéri pl egy tribulus meg d3-vitamin pakk?
Naplózva
SKull
Full Member

« Válasz #122 Dátum: szeptember 12, 2012,10 :45:06 am »

segít a helyreállításban,de ez ilyen ördögi kör sokszor, mert több dolgot kell nézni... például azt hogy a regenerációt segítő peptid valószínűleg a ghrp-6 lenne, mert az van elterjedve itt, de ez izombontó hatású is egyúttal,így utókúrában ahol az izom megtartás a cél,a minél előbbi helyreállás nem biztos, hogy megfelelő..Ilyenkor a növekedési hormon lenne jobb választás,alacsony dózisban, mert az is elnyomja a libidót nagy dózisban,az se jó egy PCT-ben ügye..

a tribulus és d3 vitamin pack jobban megéri ahogy mondod, illetve maximum prohormonok: dhea,advanced pct,t-bomb és hasonlók !!  Angry Angry Angry
Naplózva
Lollipopp
Newbie
*

« Válasz #123 Dátum: szeptember 14, 2012,08 :16:59 am »

Sziasztok!
Jó,hogy feljött a peptid téma,ezzel kapcsolatban kérdeznék:
GHRP-6-ot szeretném feloldani,na csakhogy bakteriosztatikus víz...Ugye nem nagyon kapni errefelé kis hazánkban(vagy csak a gyógyszertárban nem tudják mi az).Olvastam,hogy benzil alkohol+steril vízből ki lehet "keverni".Mennyire igaz ez?
Ha nem jó ötlet,akkor mi a megoldás?Segítenétek?
Köszi!
Naplózva
SKull
Full Member

« Válasz #124 Dátum: szeptember 15, 2012,17 :01:28 pm »

Sziasztok!
Jó,hogy feljött a peptid téma,ezzel kapcsolatban kérdeznék:
GHRP-6-ot szeretném feloldani,na csakhogy bakteriosztatikus víz...Ugye nem nagyon kapni errefelé kis hazánkban(vagy csak a gyógyszertárban nem tudják mi az).Olvastam,hogy benzil alkohol+steril vízből ki lehet "keverni".Mennyire igaz ez?
Ha nem jó ötlet,akkor mi a megoldás?Segítenétek?
Köszi!

Kilehet keverni,de nem tudod pontosan megcsinálni,mert a fecskendők beosztása nem pontos és 0,9%-os alkohol tartalomról beszélünk tehát elég kicsi benzyl alcohol kell csak,amit fecsivel nem lehet kimérni pontosan,tehát vagy nagy mennyiséggel kell dolgozni,hogy minél pontosabb legyen vagy ami még egyszerűbb rendelsz az ebay-ről vagy amazonról, vagy kérsz attól akitől van a ghrp-6 mert sokfele lehet kapni bakteriosztatikus vízet..  Angry Angry Angry
Naplózva
Flamemaker
Jr. Member
**

Profil megtekintése
« Válasz #125 Dátum: szeptember 22, 2012,15 :10:10 pm »

Mi történt ezzel a topiccal, hol vannak a halászok?Cheesy
Naplózva

Minden kúra alapja a tesztoszteron!
body
Jr. Member
**

« Válasz #126 Dátum: szeptember 25, 2012,21 :44:26 pm »

Úgy látom ,most mindenki tiszta és senki nem is akar anyagozni  Smiley 1
Naplózva
hopika
Sr. Member

Lecsúszott rocksztár-hobbi(t)gyúrós

« Válasz #127 Dátum: szeptember 25, 2012,22 :10:41 pm »

Dehogy...csak a legtöbben versenyre készülnek és nem fórumoznak...aztán van,aki szépen sunyiban evezget magának és közelít a part felé.
 devil
Naplózva

Első versenyem a Masters kategóriában tervezem...
jamobh
Newbie
*

« Válasz #128 Dátum: szeptember 26, 2012,16 :21:33 pm »

Szia Skull!

Van egy kúrám amiről szeretnék véleményt kérni.

Heti 2x250mg T.Depo (Galenika) Igazából Propit akartam,de ezt galenikát toltam tavaly és megmaradt ez tuti...
Heti 3x100mg Primobolan (alpha pharma)
Napi 60mg Oxa (alpha pharma)
Napi 25mg Provi

Régóta edzek, kajára figyelek, Évente 1 kúrát csinálok, ezzel a kúrával picit jobb "fazont" szeretnék elérni.

Amire kíváncsi lennék, hogy levezetést ti hogy csináljátok?
Én még ezt ismerem és fogjuk rá bevált 3x5000ui hcg+nolva+Clomid+Dvitamin majd Tribulus és natural dolgok.

Viszont ahogy olvashatom Kúra közben heti 1x 500ui adagolás is eléggé elterjedt dolog lett...??

Köszönöm előre is a választ.
Naplózva
SKull
Full Member

« Válasz #129 Dátum: szeptember 29, 2012,10 :44:22 am »

Szia Skull!

Heti 2x250mg T.Depo (Galenika) Igazából Propit akartam,de ezt galenikát toltam tavaly és megmaradt ez tuti...
Napi 25mg Provi

Régóta edzek, kajára figyelek, Évente 1 kúrát csinálok, ezzel a kúrával picit jobb "fazont" szeretnék elérni.

Én még ezt ismerem és fogjuk rá bevált 3x5000ui hcg+nolva+Clomid+Dvitamin majd Tribulus és natural dolgok.

Viszont ahogy olvashatom Kúra közben heti 1x 500ui adagolás is eléggé elterjedt dolog lett...??

ú

heti 300mg primobolan nem elégséges, az oxandrolon 60mg-ban nem fog izmot építeni,csak kis mértékben! Izomépítés a cél vagy csak formálódás? Ha izomépítés én belevinnék NPP-t például, az ebbe a képbe pont beleillik vagy ha csak formálódás akkor winstrolt és trenbolonet. Itt visszamenőleg tudod olvasni én miket szoktam ajánlani levezetéshez és az ahhoz lesz hasonló ami nálad is eddig bevált. A kúra alatti HCG sem rossz, de én azt inkább egy hosszadalmas kúra alatt tudnám jobban elképzelni!!  Angry Angry
Naplózva
SKull
Full Member

« Válasz #130 Dátum: szeptember 29, 2012,10 :47:01 am »

mondjuk úgy hogy minden kis kalóz ittasan, ladikokat vett "kölcsön" amivel aztán elmentek mulatni..  avatar avatar avatar  burp burp Lassan toborzás lesz és aki nem válaszol jól azt kiadjuk a cápáknak  behead behead behead
Naplózva
jamobh
Newbie
*

« Válasz #131 Dátum: szeptember 29, 2012,13 :52:10 pm »

Szia Skull!

Napi 25mg Provi

ú

heti 300mg primobolan nem elégséges, az oxandrolon 60mg-ban nem fog izmot építeni,csak kis mértékben! Izomépítés a cél vagy csak formálódás? Ha izomépítés én belevinnék NPP-t például, az ebbe a képbe pont beleillik vagy ha csak formálódás akkor winstrolt és trenbolonet. Itt visszamenőleg tudod olvasni én miket szoktam ajánlani levezetéshez és az ahhoz lesz hasonló ami nálad is eddig bevált. A kúra alatti HCG sem rossz, de én azt inkább egy hosszadalmas kúra alatt tudnám jobban elképzelni!!  Angry Angry

Köszönöm a választ!

Lehet az oxát kiveszem a kúrából mert hasam elég érzékeny nekem, és már 10-20mg útán furcsa tompa enyha fájdalom van a gyomromba...Nemtudom leírni ilyen tipikus hasi diszkomfort érzés, hányinger, émelygés.Pedig kajával veszem be sok folyadékkal...Franc se tudja mi van ebbe, vagy csak én vagyok érzékeny a szemesekre.
Naplózva
Chef
Newbie
*

« Válasz #132 Dátum: szeptember 29, 2012,14 :37:51 pm »

Chef a fedélzeten! Csak kevesen vagyunk a kajára, lassan olyan kövérek leszünk, hogy ideje lenne növit zsákmányolni... Wink
Naplózva
Dex
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #133 Dátum: szeptember 30, 2012,15 :02:40 pm »

Hello SKull!

Tanácsot szeretnék kérni tőled az első kúrámhoz! Egy Susta kúrával szeretnék kezdeni és, ha az emlékezetem nem csal anno leírtad, hogy heti kettővel ez meg is felelne egy jó kezdésnek. Mellé napi 25mg Bayernes Proviron menne a 2. hét elejétől egészen a levezetés kezdetéig. Levezetés az utolsó szúrástól számított 2. héttől, 3x5000 HCG 5 naponta + napi egy 20mg-os Tamoxifen (Teva) és lehet, hogy csapnék még melléjük Tribulust és májvédőt is. Vélemény? Segítséged előre is kössz!  beer
Naplózva
SKull
Full Member

« Válasz #134 Dátum: október 01, 2012,17 :21:06 pm »

Hello SKull!

Tanácsot szeretnék kérni tőled az első kúrámhoz! Egy Susta kúrával szeretnék kezdeni és, ha az emlékezetem nem csal anno leírtad, hogy heti kettővel ez meg is felelne egy jó kezdésnek. Mellé napi 25mg Bayernes Proviron menne a 2. hét elejétől egészen a levezetés kezdetéig. Levezetés az utolsó szúrástól számított 2. héttől, 3x5000 HCG 5 naponta + napi egy 20mg-os Tamoxifen (Teva) és lehet, hogy csapnék még melléjük Tribulust és májvédőt is. Vélemény? Segítséged előre is kössz!  beer

Szusztát hétfőn és csütörtökön add be, lehetőleg farizomba, mindig váltva. Minden más jó,ha nagyon profi akarsz lenni akkor még annyi, hogy tamoxit vagy provit, mindkettő jó, a PCT első 2 hetében napi 1db-ot szedj be és a PCT-ben ne a tamoxifen legyen a mérvadó, hanem a clomid inkább. Testsúlykg szorozva 1.5 napi mg mennyiségű clomid 3 héten át. (100kg=150mg naponta).

Ez így sokkal hatékonyabb lesz, tribulus, d3 vitamin napi 10-15 ezer egység, ezek is mind jó extrák, a májvédő is! Teljesen jó lesz így, egy kezdőnek semmiképp nem kell ennél több!!!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Fel
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!