|
Lantos Johnny
|
 |
« Dátum: augusztus 26, 2011,10 :11:19 am » |
|
Lássuk mi várható a 2011-es őszi versenyszezonban...Akinek birtokában van magyar testépítőkről 2011-es felkészülési kép,azt kéretik ide betenni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"nem azt figyelem amit látok,hanem azt amit nem látok"
lantosjohnnyfitness.hu sport8.hu
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #1 Dátum: augusztus 26, 2011,10 :13:15 am » |
|
Bognár Gergő 8 héttel a versenyszezon előtt...
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
RolandFi
|
 |
« Válasz #2 Dátum: augusztus 26, 2011,10 :20:05 am » |
|
Bognár Gergő 8 héttel a versenyszezon előtt...
Azta betyár mindenit  Gergő odabasz az ősszel!!! Mit tudsz Johnny,melyik versenyeken indul,milyen a forma élőben,stb.,stb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #3 Dátum: augusztus 26, 2011,11 :46:16 am » |
|
Úgy tudom 6-7 verseny is be van tervezve neki.Élőben szombaton látom,azután tudok nyilatkozni
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #4 Dátum: augusztus 29, 2011,08 :52:48 am » |
|
Nos,Gergő jól halad a felkészülésben.Üzeni,hogy fogtok hallani még róla ebben az őszi versenyszezonban.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
RolandFi
|
 |
« Válasz #5 Dátum: augusztus 29, 2011,12 :11:50 pm » |
|
Nos,Gergő jól halad a felkészülésben.Üzeni,hogy fogtok hallani még róla ebben az őszi versenyszezonban..  Köszönjük az infót....ebben én is biztos vagyok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #6 Dátum: augusztus 30, 2011,08 :22:43 am » |
|
Szalma Attila, a tavalyi Sb Grand Prix győztes felkészülési képe... Jó kis versenyeknek nézünk elébe..
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #7 Dátum: augusztus 30, 2011,08 :29:25 am » |
|
Semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni pl. Kökény Bélát,a jelenleg 119kg-os (168cm  ) testépítőt,aki a tavaszi szezon nagy bajnoka volt,lényegében ahol indult,ott nyert..Kíváncsian várjuk milyen csomagot hoz magával az őszi versenyekre
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
RolandFi
|
 |
« Válasz #8 Dátum: augusztus 30, 2011,10 :15:06 am » |
|
A betyár mindenit Azt hiszem pár versenyre el kell menni az ősszel....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Erdős Ádám
|
 |
« Válasz #9 Dátum: augusztus 30, 2011,15 :58:53 pm » |
|
Azon gondolkodom hány csirkét kéne megennem hogy megverjem jövőre Bélát:) Lehet marhában kéne gondolkodnom nem csirkében:D
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Erdős Ádám
|
 |
« Válasz #10 Dátum: augusztus 30, 2011,18 :26:44 pm » |
|
Most az a helyzet hogy több esélyes az abszolút bajnoki cím. Ez régen volt, mert Dani egy ideje elég egyértelműen uralta a porondot hatalmas űrt hagyva maga után. És a fent említett srácok közül az fog befutni aki eltalálja a fazont. Valljuk be még egyikük sem volt olyan igazán száraz. Gergő volt mondjuk de Dani mellett ez nem jelentett sokat. Most viszont ez fog dönteni!  Gergő!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Erdős Ádám
|
 |
« Válasz #11 Dátum: augusztus 31, 2011,06 :05:25 am » |
|
Egyébként érdekelne Johnny véleménye a az esélyekről.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lantos Johnny
|
 |
« Válasz #12 Dátum: augusztus 31, 2011,09 :38:11 am » |
|
Esély latolgatás? Hú ez elég korai,de a jelenlegi helyzetet tekintve szerintem(aki szerint nem,az írja be a véleményét,kíváncsiak vagyunk) Molnár Peti:talán a legjobb vázzal megáldott versenyző,de picit szétszórt és ha nem teszi oda magát és nem hoz egy top fazont ez a mellette készülő "éhes trió" elsodorhatja.Egyébként pedig esélyes az abszolút címre(már ha egyáltalán indulnak egy versenyen)
Kökény Béla:Ő a legizmosabb,legtömegesebb közülük,ha ezt borotva definícióval párosítaná(és jobban pózolna,főleg más stílusra),nehéz dolga lenne ellene bárkinek,még Daninak is.De ott a ha...A tavaszi szezonban a legelső versenyén volt a legjobb(ott még 1,másfél kiló lehetett rajta),aztán az utolsó versenyén ha jól tudom 3kg-val kevesebb volt és vizesebb az elsőnél..hát itt vannak az időzítési gondok.Ha nem hoz top formát,ugyanúgy jár,mint bármelyikük..kikap..
Szalma Attila:Na,Ő nálam az abszolút X-faktor.Tömeg ,teltség,ok.Neki is szüksége van a top formára,van 1-2 pici hibája,ami csak akkor jön elő,amikor nincs top formában (pl.tavasszal,amikor nem volt készen,mert keveset készült..bár így is simán nyert),ha összejön a forma,akár befutó is lehet..
Bognár Gergő: Az életem folyamán az eddigi legszisztematikusabban készülő versenyző.Senki nem készül olyan elszántsággal és akarattal,olyan szinten szerkeszti meg a napjait,mint egy agysebész.Sokat fejlődött,itt-ott még lehet jobb,ha sikerül hoznia a max-ot és ehhez hozzájön az általa prezentált mozgásharmónia meglepetést okozhat a triónak ő is...
Vagyis nyitott kapukat döngettünk.Semmi sincs eldöntve..Itt az veszít aki nem teszi oda magát 110%-ban vagy nem jól időzít jól. És ki nyer?Hú az nehéz lesz,ha mindenkinek sikerül a felkészülése..nehéz dolguk lesz a bíráknak.. De mint már írtam,nem is biztos hogy mindenki találkozik ugyanazon a versenyen,hiszen rengeteg variáció van őszre versenyzés szempontjából. De beléphet bárki meglepetés emberként is.. Ha van info még valakiről,jöjjenek hát...Alex.Jenei Pisti,Enigma,Dudás Antal,stb..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Erdős Ádám
|
 |
« Válasz #13 Dátum: szeptember 01, 2011,12 :32:10 pm » |
|
Jenei Pistitől kaptam az infót! -Készül, méghozzá új stratégiát kidolgozva -118kg jelenleg -tervben a WFF World Championship -NAC UNIVERSE , Kökény Bélával egy kategóriában. -és egy svájci open verseny ez nem tudom melyik 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: szeptember 01, 2011,12 :38:50 pm írta Erdős Ádám »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
God Vazzeg
|
 |
« Válasz #14 Dátum: szeptember 01, 2011,16 :29:56 pm » |
|
Jenei Pistitől kaptam az infót! -Készül, méghozzá új stratégiát kidolgozva -118kg jelenleg -tervben a WFF World Championship -NAC UNIVERSE , Kökény Bélával egy kategóriában. -és egy svájci open verseny ez nem tudom melyik  Atyaég, oda rakta akkor magát rendesen 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|