május 24, 2013,01 :02:57 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Táplálkozással, edzéssel kapcsolatos segítség a debreceni Sport8 üzletben a Révész tér 2-ben a Csonka Templom mögött.

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]   Le
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  
Szerző Téma: 2011.Szuperkupa Hajdúnánás  (Megtekintve 980 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
RolandFi
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

DELTAMATYI

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #15 Dátum: június 05, 2011,09 :08:44 am »

Nem nyitok új topikot,max ha lesz elég anyag hozzá,de ma lezajlott Luxemburgban a NAC VB.
BékaBéla (Józsa Béla),behúzta a junior vb ezüstöt,amihez gratulálunk neki.
Cél a WABBA junior vb -n egy ennél egyel fényesebb érem megszerzése.
Talán kapunk majd ide néhány szösszenetet Bélától...
Gratulálok neki!!
Gratulálok én is!!!!!
Naplózva
God Vazzeg
Hero Member

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: június 05, 2011,21 :31:02 pm »

Nagy gratula itt is!  Cool
Naplózva
BekeBela
Full Member

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #17 Dátum: június 06, 2011,08 :06:14 am »

Nem nyitok új topikot,max ha lesz elég anyag hozzá,de ma lezajlott Luxemburgban a NAC VB.
BékaBéla (Józsa Béla),behúzta a junior vb ezüstöt,amihez gratulálunk neki.
Cél a WABBA junior vb -n egy ennél egyel fényesebb érem megszerzése.
Talán kapunk majd ide néhány szösszenetet Bélától...
Gratulálok neki!!
Gratulálok én is!!!!!

Sziasztok! Hatalmas élmény volt, luxus körülmények... fárasztó hosszú 12-13 órás út. Luxemburg nem a szegény emberek országa!  Cool

Ami a versenyt illeti, profi lebonyolítás, gigantikus öltöző ahol Oracio Salvatori, Clarence DeVis is előfordult, még kacsintott is rám, hogy jó a forma... ezek az élmények megfizethetetlenek a bodyban. Spanyolok, mexikóiak, albánok, lengyelek, összehaverkodtunk mindenkivel. Kathi Béci egy igazi példakép lehet mindenki számára, ugrált, rohangált, balra-jobbra... minden versenyzőt 5 perc alatt a nagy mancsaival hibátlanra kent és hihetetlen mód felspannolta a színpadra indulókat. A pumpáló rész is óriási volt, ahol már a srácokkal méregettük egymást. Majd indult a harc. Nagyon felkészült versenyzők voltak a Junior kategóriában... én úgy gondolom az őszi versenyt ezzel a formával lazán nyertem volna. De ide most a 2. hely jött össze. Egymás után 7 kihívásom volt, szóval amit Johnny tanácsolt új trükk nagyon-nagyon bevált. Nem volt semmi kellemetlenség ami egy vízhajtásnál szokott jelentkezni. Nem csüggedek, 2 hét múlva WABBA VB hazai körülmények között. Természetesen első hely a cél és ezt össze is kell, hogy hozzuk! Köszönöm még egyszer Johnnynak a rengeteg segítséget, lassan beérünk már végre!  Cheesy Wink Cool
Naplózva
Oldalak: 1 [2]   Fel
  Téma elküldése  |  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!